A hónap bejegyzései: október 2022

Új induló képzések!

Jobb munkára és életre vágysz? Tedd meg ma az első lépést, mi mindenben segítünk! Most 5% EXTRA kedvezménnyel*, képzéseink rugalmas időbeosztással, online! További részletek a weboldalunkon! *A kedvezmény érvényesítéséhez jelentkezéskor a megjegyzés rovatba kérjük, tüntesse fel: ’MODX’ szót. *A kedvezmények … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: , | Új induló képzések! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Képzési Hitel

Tudtad, hogy immáron a magyar felnőttképzési rendszerben is igénybe tudsz venni KÉPZÉSI HITELT tanulmányaid finanszírozásához? Jelenleg CÉLZOTT FELHASZNÁLÁSÚ (kamatmentes) konstrukció áll rendelkezésre. Képzési hitelt igényelhet az a személy, aki: * aktív tanulói vagy felnőttképzési jogviszonnyal rendelkezik * 18. életévét betöltött … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: , | Képzési Hitel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Adótanácsadó tanfolyam indul!

Legyél kulcsember egy cég életében! Ha igazán piacképes tudásra vágyik, akkor itt az idő! Jelentkezz Te is Adótanácsadó tanfolyamunkra! Elindult a jelentkezés! További részletek a honlapunkon! Most 5% EXTRA kedvezménnyel*, képzéseink rugalmas időbeosztással, online! Információ: 06-30/733-75-38, 06-70/676-68-35 Adótanácsadó #adótanácsadó #adótanácsadóképzés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: , , | Adótanácsadó tanfolyam indul! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva